Trener Čelika za SportSport.ba

Musa: Zreli smo za borbu, ali je pitanje da li smo zreli za opstanak

Endin Čaušević

Čelik je danas u pripremnoj utakmici savladali makedonski Skhupi sa 2:0 na pripremama u turskoj Antaliji.

Zeničani su danas odigrali veoma dobar meč i na kraju su zasluženo slavili sa 2:0, a golove za Čelik postigli su Šišić i Nikolić. Nakon utakmice trener ovog tima Slaven Musa za SportSport.ba izjavio je da je zadovoljan kako je njegov tim odigrao večerašnju utakmicu.

"Zadovoljan sam, odigrali smo dobru utakmicu. Od prve minute smo ušli fokusirani iako su momci dosta, dosta umorni. Mogu biti zadovoljan, par igrača je odigralo cijeli meč i drago mi je što nam je uspjela ova provjera. Od rezultata je bitniji pristup igre i odigrali smo jako dobar meč", rekao je Musa, te dodao:

"Zreli smo za borbu za opstanak, a pitanje je da li smo zreli da ostanemo u ligi. Imamo ozbiljnu ekipu i doveli smo dosta iskusnih igrača. Dosta igrača je bilo na probi i to nam je oduzimalo vrijeme, ali sada je već mnogo jasnije. Danas nisam htio davati nikome više priliku, već su igrali igrači koji će iznijeti drugi dio sezone. Uvjeren sam da ćemo biti dobri i nadam se da ćemo izboriti opstanak. Nije tajna da tražimo iskusnog golmana koji će biti konkurencija Markoviću i vidjet ćemo šta će biti po tom pitanju".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Vele mi veceras Sinanudin i Mirsad da je puni stop za reprogram.Umjesto za celik ulagace se u KF Zenica.Tako da vas upoznam i pozelim dugu noc.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi