Musemić: Altiparmakovski je igrač koji nam može pomoći

Alternativa za Ahmetovića

Musemić: Altiparmakovski je igrač koji nam može pomoći

Endin Čaušević

Sarajevo je danas zvanično potvrdilo da je Marjan Altiparmakovski novi igrač klub s Koševa.

Makedonski napadač je sa bordo klubom potpisao saradnju do ljeta 2019. godine i u Sarajevo stiže kao alternativa za Mersudina Ahmetovića. No, ovaj 26-godišnjak može igrati i na krilnim pozicijama što sigurno raduje Husrefa Musemića.

Musemić je nakon dolaska Altiparmakovskog izjavio da vjeruje da makedonski napadač može pomoći njegovoj ekipi jer će ga moći koristiti na više pozicija.

"Tražili smo u ovom prelaznom roku alternativu u napadu za Ahmetovića i mislim da smo doveli sa Marjanom igrača, koji nam može pomoći. On može igrati i na krilnim pozicijama, tako da, imamo sada više opcija u napadu i želim mu sreću u našem klubu", rekao je Musemić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi