Musemić: Armenci su nepoznanica, ali imamo vremena da se spremimo

Trener Sarajeva nakon žrijeba

Musemić: Armenci su nepoznanica, ali imamo vremena da se spremimo

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva u prvom pretkolu Evropske lige igraju protiv Banantsa iz Armenije.

Prvi meč ove dvije ekipe igra se 12. jula u Armeniji, dok je revanš na rasporedu sedam dana kasnije na stadionu Asim Ferhatović-Hase. Nakon žrijeba koji je održan u Nyonu trener bordo tima Husref Musemić poručio je da je armenski tim potpuna nepoznanica za Sarajevo.

"Armenci su za nas nepoznanica, ali imamo dovoljno vremena da nabavimo snimke i kvalitetno ih skautiramo. Prošla godina je pokazala da stvarno nema laganih protivnika i da moramo biti maksimalno ozbiljni ukoliko mislimo proći u 2. pretkolo. Ne znači nam puno to što bi prvu utakmicu trebali igrati u gostima, u obje utakmice ulazimo sa ciljem da ostvarimo pobjede i prolaz ali zaista uz maksimalno poštovanje prema protivniku poučeni iskustvima iz prošlih godina ", rekao je Musemić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Samo da nema priče "Strašna Zaria"
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi