Musemić: Bili smo prinuđeni da mijenjamo, možda su i kartoni prestrogi...

Sigurna pobjeda protiv Širokog Brijega

Musemić: Bili smo prinuđeni da mijenjamo, možda su i kartoni prestrogi...

S. Mlaćo

Sarajevo će i 15. kolo Premijer lige završiti na prvoj poziciji zahvaljujući ubjedljivom trijumfu nas Širokim Brijegom sa 3:0.

Husref Musemić nije krio zadovoljstvo zbog ubjedljivog trijumfa i najboljeg izdanja svog tima ove sezone.

"Zadovoljan prvim poluvremenom, bilo je otvoreno, mi smo iskoristili svoje šanse, Široki Brijeg nije, u nastavku smo svjesno igrali opreznije, nismo se željeli potrošiti, ali nažalost dobili smo neke kartone.

Ranije sam govorio da je pristup najvažniji, moji igrači su imali pristup", kazao je Musemić.

Govorio je i o pojedinim nogometašima.

"Hebibović je ranije bio premoren, možda mu je ovaj crveni karton dobro došao da se odmori, tražili smo rješenje bez njega, pa smo ga i mi potrošili, karton došao na vrijeme, sigurno je kvalitetan igrač.

Po mnogo stvari ovo je najbolje izdanje, ali smo prinuđeni da mijenjamo, bez Gavrića i Rahmanovića smo u Bijeljini, možda smo neke kartone dobili prestrogo, možda nisam realan... Ali tu su Stanojević, Oremuš, Velkoski".

O stanju u PL.

"Ulaskom Veleža i Borca liga je postala kvalitetnija i neizvjesnija, sve je moguće, nema više toliko favorita".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sretan je zbog navijača.

"Drago mi je što su navijači otišli zadovoljni i sretni sa stadiona, oni će naći razlog u tome, svugdje na svijetu pogotovo na Koševu, svi navijači vole ekipu igrače koji se vole".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi