Musemić: Dao sam spisak igrača koji mogu da idu

Iskusni stručnjak za SportSport.ba

Musemić: Dao sam spisak igrača koji mogu da idu

Samir Mlaćo

Iako su na početku sezone bili hit prvenstva, nogometaši Mladost iz Doboja kod Kaknja polusezonu su završili na osmom mjestu.

Dobojlije imaju 22 osvojena boda, a bar za sada su sigurni kada je opstanak u pitanju.

"Prozivka bi trebala biti između 10-15. januara. Imamo dovoljno vremena, a bit će promjena u igračkom kadru. Ima igrača koji mogu da idu, a sad šta ćemo dovesti to ćemo vidjeti. Teško je sada na zimu naći igrača, a mnogo zavisi i od našeg predsjednika. Ne bih o imenima, ali dao sam predsjedniku spisak koji igrači mogu da idu. Ne znam kakve oni imaju ugovore", kazao za SportSport.ba šef stručnog štaba Mladost DK Husref Musemić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Musemić je mišljenja da se njegov tim ne može uključiti u borbu za prvih šest mjesta. 

"Teško se možemo uključiti u borbu za prvih šest. Razmišljanja predsjednika su da smo obezbijedili opstanak, ali ja se ne bih složio sa tim. Trebamo biti ozbiljni jer su još 42 boda u igri. Šansu možemo tražii preko kupa, pa da uz 2-3 pojačanja  nešto napravimo", dodao je iskusni stručnjak. 

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi