Musemić: Govorio sam nakon prvog meča da još ništa nije gotovo

Trener Sarajeva nakon osvajanja Kupa BiH

Musemić: Govorio sam nakon prvog meča da još ništa nije gotovo

Široki Brijeg je u revanš meču finala Kupa BiH na svom terenu savladao Sarajevo sa 1:0, ali je bordo tim došao do trofeja zahvaljujući pobjedi od 3:0 iz prvog meča sa Koševa.

Nakon osvajanja Kupa BiH kratko je govorio trener Sarajeva Husref Musemić.

"Široki je napravio jak pritisak na koji nismo mogli odgovoriti. Imali su svoje šanse. Čini mi se da smo sa igračem manje odigrali bolje, nakon što smo ostali sa desetoricom nisu nam napravili više nijednu šansu", izjavio je Musemić, pa nastavio:

"Govorio sam i nakon prvog meča da ništa nije gotovo, bila je ovo teška utakmice... Ovo je naš poklon navijačima."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hasimaga
Hvala šefe za ovakav poklon.Cestitke svim bordo momcima koji su nam uljepsali ovu sezonu
28 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi