Musemić i dalje bez Gavrića, vratio se Rahmanović

Sarajevo gostuje Mladosti

Musemić i dalje bez Gavrića, vratio se Rahmanović

Admin Čaušević

Priliku za prvu gostujuću pobjedu ove sezone Sarajevo će imati u Doboju kod Kaknja protiv domaće Mladosti. 

Husref Musemić i na ovom meču neće moći računati na Nebojšu Gavrića koji je povrijeđen, dok je Amar Rahmanović poslije odmora protiv Borca opet u kombinacijama.

Kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Hodžić, Letić, Šabanović, Đokanović, Hebibović, Velkoski, Ahmetović, Handžić, Guzina, Milanović, Dupovac, Tatar, Mustafić i Rahmanović su igrači koji će konkurisati za duel s Mladosti.

Ako je slutiti po prethodnim međusobnim duelima Bordo tim je favorit u ovom duelu, prošle sezone aktuelni šampion je upisao sve tri pobjede uz gol razliku 12:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret na MGM Farm Areni počinje u 16 sati, a sudit će ga Luka Bilbija iz Prijedora.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Moguce da je Bilbija poslan po zadatku da dokrajci Sarajevo... sudijska organizacija je u rukama jednog covjeka
7 0
SrcuDragaBojaPlava
skidanje gaca mrtvog pitara iz Kaknja
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi