Musemić: Izmjena ključna; Beganović: Čestike Slobodi

Treneri Slobode i Čelika nezadovoljni uslovima za igru

Musemić: Izmjena ključna; Beganović: Čestike Slobodi

Ekipa Slobode pobijedila je danas na Tušnju Čelik rezultatom 4:2.

Fudbaleri obje ekipe su u meču koji je pomjeren za danas zbog nevremena, pružili sjajnu partiju te su gledatelji na Tušnju vidjeli čak šest golova.

Trener Slobode Husref Musemić bio je veoma nezadovoljan uslovima za igru, ali i zadovoljan pobjedom njegove ekipe.

"Čestitam igračima obje ekipe na dobroj igri po ovako teškom terenu. Izmjena koju sam napravio na poluvremenu je dala rezultat. Bilo je momenata kada nisam bio zadovoljan, posebno nakon njihovog izjednačujućeg gola, ali najbitnije je da smo pobijedili. Nemamo šta analizirati kada je fudbal u pitanju po ovakvom terenu. Nadam se da ćemo u posljednja dva kola imati normalne uslove za igru", rekao je Musemić. 

S druge strane, treneru Čelika Elvendinu Beganoviću ostalo je samo da čestita pobjedu Tuzlacima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilo je dovoljno pet minuta naše dekoncentracije da Sloboda postigne dva gola i dobije utakmicu.

Moram naglasiti da smo bili bez tri standardna igrača i nije nam bilo lako. Čestitam Slobodi na tri boda, a na ostaje da u sljedećem kolu protiv Olimpica popravimo dojam", rekao je Beganović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.