Šef stručnog štaba Bordo tima

Musemić: Nemam ništa protiv špalira za igrače Zrinjskog

Fudbaleri Sarajeva u nedjelju će na Koševu dočekati Zrinjski u meču 9. kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine. 

Tim povodom danas je održana press konferencija u prostorijama Bordo tima, a medijima se obratio šef struke Husref Musemić.

"Želimo biti treći, to kažem i danas. Moramo slaviti, dolazi nam prvak države koji je rasterećen, a i mi smo rasterećeni. Očekivati je vjerovatno i veliki broj golova,  međutim mi respektujemo protivnika. Podigli smo se, zadnja dva kola želimo osvojiti što više bodova. Crepulja će danas operisati meniskus, a neće igrati vjerovatno ni Bekić. Vraćaju nam se Rahmanović i Sarić. Atmosfera je veoma dobra", kazao je Musemić.

O špaliru za igrače Zrinjskog, novog-starog prvaka kaže.

"Ja nemam ništa s tim, ja ću im čestitati. Kako to ide, ne znam, nemam ništa protiv toga", jasan je Musemić.

"Kod mene su svi igrači dobili minutažu, Lelić ne trenira već sedam dana i sigurno neće igrati. Ja sam šansu davao svim igračima, ali puno promjena u ekipi neće biti. Većina su dobili svoje šanse te ja imam okvirno mišljenje o igrama svih. Ove dvije utakmice neće promjeniti moje mišljenje".

O igračkom kadru kaže.

"Ima igrača s kojima ćemo produžiti saradnju, a bit će i onih s kojima nećemo. Imam sliku ko bi trebao ostati, ko ići i već radimo neke stvari. Nećemo da pogriješimo, iako je to sastavni dio ovog posla. Znate koliko je igrača ovdje prodefilovalo".

O pregovorima sa vezistom Elvisom Sarićem kaže.

"On je davno dobio ponudu, ima već 20 dana. Danas ćemo znati nešto više".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, susret Sarajeva i Zrinjskog na rasporedu je u nedjelju od 17.00 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi