Sarajevo sutra dočekuje Tuzla City

Musemić nije nimalo zadovoljan igračima sa klupe

Fudbaleri Sarajeva sutra će na Koševu dočekati Tuzla City u sklopu 9. kola Premijer lige, a trener Husref Musemić upozorava da utakmica neće biti lagana.


U posljednjih pet utakmica igrali smo jako dobro ali bodovni saldo ne odgovara igrama. Oni su dobri u gostima i neće nam biti nimalo lako. Motivirani smo, dobro smo sada radili na pauzi, pokušali da se osvježimo. Treba nam samo bolja realizacija...", kazao je Husref Musemić i dodao da Sarajevo ima četiri boda manje nego što je trebalo.

U posljednjih nekoliko kola Sarajevo je igralo u sličnom ili gotovo istom sastavom.

"Meni je teško jer imamo 24-25 igrača, ali ovo što je do sada igralo mislim da je to to. Dugo nismo bili u situaciji da smo kompletni i da nema suspendovanih, pa je i meni teže odabrati sastav, ali moram reći da nimalo nisam zadovoljan igračima koji ulaze sa klupe. Njihovim pristupom prije svega i voljnim momentom. U odnosu na sastav koji je igrao protiv Čelika možda bude jedna samo izmjena."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Sarajeva je dodao da je drugo poluvrijeme protiv Čelika bilo najbolje Sarajeva ove sezone, ali sa he realizacija tima možda na 30 posto.

"U Zenici smo dominirali, gol je visio u zraku. Dugo nismo igrali tako, pa nije bilo potrebe da pravim izmjene. Zašto mijenjati samo da bi se mijenjalo... To je bilo naše najbolje poluvrijeme ove sezone, ali nažalost nije krunisano golovima."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pogba69
Samo mlade igrače treba gurat Resić, Pidro i ostali
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti