Velika pobjeda Sarajeva na Grbavici

Musemić: Ništa nije gotovo, možda naredne dvije utakmice izgubimo

S. Mlaćo

Sarajevo je na Grbavici savladao Željezničar sa velikih 0:3 i pokazalo da je u ovom trenutku mnogo bolja momčad. 

Musemić je nadmudrio Amara Osima, a nakon meča dao je svoje viđenje susreta.

"Mislim da smo dobro otvorili utakmicu i da je to odredilo tok utakmice. Željo je u drugom dijelu krenuo ofanzivnije i tim dijelom nisam zadovoljan. Bili smo nervozni i panični, ali je treći gol riješio sve. U derbiju kada dobijate 3:0 morate biti zadovoljni. Željo je igrao korektno i sve je bilo sportski", kazao je Musemić.


"Što se tiče prvenstva ima još puno da se igra. Ko nam garantuje da ćemo dobiti Čelik ili Mladost. Sve dok se teoretski ne završi, za mene ništa nije gotovo. Možda naredne dvije izgubimo. Sada imamo tri igrača koja imaju po tri žuta kartona", dodao je strateg Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harisss
Tako je.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi