Musemić objavio spisak

Protiv Poljske sa 18 igrača

Musemić objavio spisak

A. Beganović

Selektor Olimpijske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Husref Musemić, objavio je imena 18 igrača koji će se u prijateljskom susretu 16. decembra u Antaliji suprostaviti izabranoj vrsti Poljske.

Na spisku se nalaze sljedeći fudbaleri: Adnan Hadžić (Zrinjski), Semir Bukvić (Željezničar), Toni Šunjić (Zrinjski), Vedad Šabanović (GOŠK), Benjamin Čolić (Željezničar), Marin Aničić (Zrinjski), Muamer Svraka (Željezničar), Srđan Stanić (Željezničar), Emir Halilović (Zvijezda), Jasmin Mešanović (Sloboda), Nermin Haskić (Sarajevo), Srđan Grahovac (Borac), Zoran Kvržić (Osijek), Ivan Sesar (Sarajevo), Muamer Dupovac (Sarajevo), Dino Ćorić (Široki Brijeg), Haris Harba (Olimpic) i Amer Bekić (Zrinjski).

Okupljanje našeg olimpijskog tima zakazano je za 14. decembar na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu u 05:45 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti