Musemić: Očekuje nas teška utakmica

Trener Bordo tima

Musemić: Očekuje nas teška utakmica

Fudbaleri Sarajeva gostovat će u okviru 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra Zrinjskom u Mostaru. 

Povodom ovog meča izjavu je dao trener Bordo tima Husref Musemić.

"Položaj na tabeli, rezultati Zrinjskog govore o kvalitetima te ekipe. Imaju kontinuitet. U posljednje vrijeme su jako dobro vođeni od Bake Sliškovića i očekuje nas jedna zahtjevna utakmica. Međutim, mi imamo kvalitet i znamo koji nam je cilj i kako doći do njega. Očekujem dobru utakmicu. Uz maksimalan respekt i poštovanje prema Zrinjskog, ali mi tu imamo svoju računicu.", rekao je Musemić, osvrnuvši se potom na situaciju u ekipi.

"Almir Bekić ima tri žuta kartona, a pored njega Samir Radovac se nije oporavio nakon Slobode. Svi ostali igrači su na raspolaganju. Sa nama je i Marko Mihojević, koji se oporavio od povrede i vidjet ćemo koliko ga možemo iskoristiti u ovom trenutku."

Musemić je vodio Sarajevo na dvanaest utakmica protiv Zrinjskog u kojima je imao mnogo uspjeha. On je ostvario učinak od sedam pobjeda...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moja dobra statistika? Potrudit ćemo se i nakon ove utakmice da ostane dobra.", zaključio je Musemić.

Duel Zrinjskog i Sarajeva na rasporedu je sutra sa početkom u 19 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi