Trener Slobode zadovoljan remijem

Musemić: Ovo nam je veliki podstrek za nastavak sezone

Sloboda je na Bilinom Polju remizirala sa Čelikom 2:2, a nakon susreta za novinare je govorio Husref Musemić.

“Mislim da je za naše okvire bila dosta dobra utakmica. Uz dosta preokreta i četiri gola, 2:2 je realan rezultat. Mi smo imali svoje šanse i kod 1:0 i kod 2:1, a Čelik je kod 1:1 mogao da riješi stvari. Ponavljam, utakmica je bila jako kvalitetna.”, kazao je Musemić.

Sloboda se na Bilinom Polju predstavila u lijepom svjetlu, a dobra partija na početku polusezone trebala bi dati krila Tuzlacima u borbi za opstanak u društvu najboljioh.

“Mi smo i prvu utakmicu odigrali dobro, a znali smo da ćemo ovdje imati dobre uslove za igru i televizija je dodatni motiv za igrače. Pokušali smo to iskoristiti i mislim da smo donekle uspjeli. Možda smo mogli imati i bolji rezultat, međutim zadovoljni smo sa onim što smo postigli. Ovo nam je veliki podstrek za nastavak sezone, obzirom da se još uvijek borimo za opstanak.”, zaključio je trener Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.