Trener FK Sarajevo

Musemić: Povreda Pidre nas je nasekirala

Fudbaleri Sarajeva u nedjelju poslijepodne dočekuje Široki Brijeg u susretu Premijer lige Bosne i Hercegovine, a tim povodom na press konferenciji prisutnim novinarima se obratio šef struke Husref Musemić. 

Musemić je između ostalog rekao da ne očekuje lak meč i da njegovi fudbaleri trebaju biti maksimalno skoncentrisani. 

"Ovo je još jedna važna i teška utakmica za nas, ali takav je raspored. Svaki naredni kiks nam može predstaviti probleme, ne želimo u to ulaziti. Pidrina povreda nas je malo nasekirala, ali nadamo se da će sve biti dobro. Imamo nekih problema u igračkom kadru zbog kartona, ali naći ćemo zamjene. Imamo maksimalan respekt prema Širokom iako smo ih nedavno dobili 3:0, ali nije to bilo tako lako kako je izgledalo. Pozivam navijače da nas ponovo podrže, kao što su radili i do sada", rekao je Musemić.

Također, na pressici je govorio i fudbaler Bordo tima Emir Halilović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekuje nas teška utakmica, ali mislim da smo favoriti. Kao što je šef rekao, imamo malih problema, ali dat ćemo sve od sebe da odigramo dobar meč", kazao je on.

Susret između Sarajeva i Širokog je na rasporedu u nedjelju od 19.30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Analiticar
Ovaj lazov je jedva docekao povredu mladog Pidre da bi u ekipu ubacivao svoje pulene. Svako ko ima pristup FK Sarajevu zna da je on veliko zlo i da je unio nemir u ekipu. Nikad mi nece biti jasno zasto ga nisu smjenili i doveli pravog strucnjaka jer sa ovakvom ekipom i sirinom oni imaju sansu napraviti neki iskorak.
0 11
jogabonito
Sta je tu je idemo dalje,primili smo golove kakve smo primili,ne znam sta je bilo igracima,ne znam zasto imaju blokadu,ne znam zasto smo odigrali kako smo odigrali,nemam objasnjenje
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi