Musemić: Prijatno sam iznenađen odnosnom igrača
Foto: FK Sarajevo

Novi trener Sarajeva o prvim utiscima i radu s ekipom

Musemić: Prijatno sam iznenađen odnosnom igrača

Husref Musemić se nakon četiri godine vratio na klupu Sarajeva, ekipe koju će pokušati "izvući" iz krize, a prema njegovim riječima prvi utisci u radu s ekipom su odličnu, pa je novi trener ekipe s Koševa optimističan pred nastavak sezone.

"Prvi utisak je sigurno dobar. Iz razloga što sam vidio ovaj kamp, zbog toga kakvi su uslovi za rad u odnosu na to kako je bilo prije četiri godine. Sigurno da je to jedan veliki napredak. To je ohrabrenje za sve", istakao je Musemić, pa se potom osvrnuo i na prve trening koje je odradio s ekipom.

"Da ne bude floskula...Ali zaista sam prijatno iznenađen treninzima koje su odradili, njihovim odnosom i kvalitetom rada...Daj Bože da tako nastave i ne sumnjam da će rezultati doći."

Iskusni bh. stručnjak se potom dotakao i na kratke pripreme koje će Sarajevo obaviti u toku reprezentativne pauze.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"To je stara baza Sarajeva. Sarajevo često ide u Čitluk, otići ćemo da nešto uradimo, da se malo bolje upoznamo. U utorak smo zakazali prijateljsku utakmicu sa GOŠK-om u Gabeli, u srijedu se vraćamo, a u subotu već igramo. Šteta što i ovih četiri-pet igrača, koji su otišli u mladu reprezentaciju, nije na okupu, ali šta je tu je", dodao je Musemić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi