Musemić: Respektujemo Zrinjski, ali želimo dobar rezultat

Mladost dočekuje lidera Premijer lige

Musemić: Respektujemo Zrinjski, ali želimo dobar rezultat

Dino Kurbegović

Nakon prvog četvrtfinalnog susreta Kupa Bosne i Hercegovine između Mladosti DK i Bosna Seme u kojem je publika na stadionu u Doboju mogla uživati u čak devet golova izabranici Husrefa Musemića dočekuju lidera premijerligaške tabele, ekipu Zrinjskog iz Mostara.

Trener ekipe Mladosti Husref Musemić je zadovoljan igrama koji je njegov tim pružio u tri proljetna susreta i vjeruje da Mladost može do pozitivnog rezultata protiv Zrinjskog koji u proljetnom dijelu sezone ne pruža partije koje se od njih očekuju:

Kada vam u goste dolazi prvak države onda sigurno imate respekt prema njima. Oni u posljednje vrijeme ne igraju na onom nivou na kojem su ranije igrali, ali to nas neće zavarati. Imaju širok fond igrača i često vrše promjene, ali mi smo odigrali jako dobro posljednja tri susreta i ja sam jako zadovoljan formom mojih igrača. Vjerujem da možemo pružiti snažan otpor Zrinjskom i doći do povoljnog rezultata koji bi nam pomogao u nastavku sezone.'' rekao je Musemić.

Zbog zgusnutog rasporeda i Kup utakmice protiv Bosna Seme, sutra će biti izmjene u početnoj postavi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kup utakmica protiv Bosna Seme nas je dosta potrošila, budući da je i teren bio jako težak, ali imali smo dovoljno vremena da se oporavimo i vjerovatno će biti nekoliko izmjena u timu u odnosu na taj susret. Osim povrijeđenog Karahmeta na raspolaganju su svi igrači, što je svakako pozitivno uoči utakmice protiv jakog rivala" kazao je Musemić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi