Musemić Tuzlake vodi do premijerligaškog rekorda?

Odlično "komanduje" Slobodom

Musemić Tuzlake vodi do premijerligaškog rekorda?

Fudbaleri tuzlanske Slobode su u okviru 28. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine su s minimalnih 1:0 trijumfovali na gostovanju kod Veleža.

Izabranicima Husrefa Musemića desetu ovosezonsku pobjedu donio je Sarić pogotkom s bijele tačke. Tuzlaci su tako svoj niz neporaženosti u najelitnijem domaćem fudbalskom rangu produžili na sedam utakmica, što je najduža serija bez poraza za klub s Tušnja još od sezone 2003/2004.

Niz od šest utakmica bez poraza fudbaleri Slobode napravili su i u sezoni 2004/2005, dok su prethodno sedam utakmica bez da su osjetili gorčinu poraza momci u "crveno-crnim" dresovima uvezali u sezoni 2003/2004.

Ukoliko u narednom kolu igrači Husrefa Musemića na Tušnju savladaju Mladost iz Velike Obarske biti će to rekordni niz bez poraza za Tuzlake otkako postoji Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.