Musemić: Utakmicu smo mogli završiti još u prvom poluvremenu, ali to nismo uradili

Bordo tim slavio u Mostaru

Musemić: Utakmicu smo mogli završiti još u prvom poluvremenu, ali to nismo uradili

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva pobijedili su danas u gostima ekipu Veleža sa 2:1 u velikom derbiju 17. kola Premijer lige BiH.

Bordo tim je uspio da dođe do tri boda iako je Velež u finišu utakmice prijetio i pokušao doći do boda, ali na kraju nije uspio.

Nakon utakmice trener gostujućeg tima Husref Musemić izjavio je da je generalno zadovoljan predstavom svojih igrača.

"Po meni je ovo bila dobra utakmica na jako teškom terenu gdje su obje ekipe imale dosta šansi. Mi smo u prvo poluvremenu bili bolji gdje smo mogli riješiti utakmicu, ali to nismo uradili. Velež je u drugom dijelu napravio pritisak, dosta šansi i zabio gol. Utakmica je bila neizvijesna do samog kraja kako ste i vidjeli. Možda da je teren bio malo bolji za igru možda bi bila i bolja utakmica. Generalno sam zadovoljan, posebno igrom u drugom poluvremenu", rekao je Musemić i osvrnuo se na derbi protiv Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kad odigramo još dva kola možemo napraviti analizu ove polusezone, ali s obzirom na probleme koje smo imali možemo biti zadovoljni. Derbi protiv Željezničara? Ova pobjeda nam znači u pripremi za derbi, ali u derbijima to ne može puno značiti. Prošli derbi izgubili smo visoko sa 5:2 i normalno da želimo da pobijedimo i pokušati ćemo se pripremiti što je moguće bolje. Vidjet ćemo, potrudit ćemo se da igramo najbolje. Favorit? Uvijek je nekako favorit onaj što igra kući. Imamo puno motiva i razloga da odigramo što je bolju utakmicu i nadam se pobijedimo".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AnijakManjo
Da su vam svirali, jos jedan penal. Mozda bi i bilo usrefe, ljakse iz janje.
1 6
Disha
Husrefe seljacino **** sebi mater i ti i sarajevo.
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi