Musemić zadovoljan Zecom, Lazevskim i Fatićem ne

Subić bi mogao stići na Tušanj

Musemić zadovoljan Zecom, Lazevskim i Fatićem ne

Adnan Beganović

U prijateljskom susretu odigranom u Etno selu Stanišići juče su domaća Zvijezda 09 i tuzlasnka Sloboda remizirali (2:2).

Šef stručnog štaba Slobode, Husref Musemić, priliku je pružio igračima koji su u dosadašnjem dijelu priprema i u evropskim nastupima imali nešto manju minutažu.

"U svakoj utakmici može se nešto vidjeti. Tako je bilo i juče. Priliku sam pružio igračima sa manjom minutažom i nekim stvarima sam zadovoljan, a nekim i ne", za SportSport.ba je istakao Musemić.

Nakon povrede na teren se vratio Asim Zec s čijom predstavom je Musemić posebno zadovoljan, dok igrom Aleksandra Lazevskog i Ivana Fatića nije zadovoljan.

"Nakon povrede Zec se polako vraća u formu. Juče je odigrao dosta dobro, mislim da mu je ovo najbolje izdanje otkako je stigao u Slobodu. Imao je par prilika i stvarno sam zadovoljan s onim što je pokazao. S druge strane izdanjem Fatića i Lazevskom nisam zadovoljan. Obavio sam s njima razgovor, otvoreno smo popričali o svemu. Ne znam šta igrači koji dolaze iz drugih zemalja misle o Premijer ligi. Možda misle da se ovdje mogu šetati na terenu. Čini mi se da potcijene ligu. Za mjesto u Slobodi nema pretplaćenih, svako se svojim radom i zalaganjem treba izboriti za minutažu", izjavio je Musemić.

U posljednje vrijeme mnogo se špekuliše i o dolasku Aleksandra Subića na Tušanj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Izrazili smo želju da ga dovedemo. Sigurno bi nam bio od velike koristi. Postoji realna mogućnost da nas pojača. Najvjerovatnije bi stigao na pouzajmicu od godinu dana. Vidjet ćemo, znate i sami kakva je situacija po pitanju transfera. I igrači često znaju promijeniti mišljenje u posljednji trenutak i zbog toga vam ne mogu reći da je sve završeno. U narednim danima bi mnogo toga moglo biti jasnije", zaključio je Musemić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi