Trener Slobode pred meč sa Čelikom

Musemić: Želimo se vratiti na pobjednički put

J. Duvnjaković

Sloboda će u 6. kolu Premijer lige BiH odmjeriti snage sa Čelikom, a danas je tim povodom održana press konferencija na kojoj su se prisutnim obratili Husref Musemić i Aldin Džidić.

"Nakon loše predstave protiv Zrinjskog u Mostaru želimo se vratiti na pobjednički put. Igramo protiv ekipe od koje smo kvalitetniji i koja ima određenih problema. Ipak naš kvalitet moramo dokazati na terenu. Igramo kući i tradicija je na strani Slobode. Što se tiče igrača, bit će dvije izmjene u timu. Efendić neće sigurno igrati zbog povrede. Trebamo gledati na sebe, biti maksimalno ozbiljni i skoncentrisani, a sve je na našoj strani. Ne želimo sebi dozvoliti luksuz kao protiv Drine prošle sezone", rekao je Husref Musemić.

 

"Nama su bitna tri boda, kao i svaku utakmicu želimo na pobjedu. Kvalitetniji smo i mislim da ćemo to i dokazati. Teško je igrati protiv tima iz svog grada, ali mogu reći da sam profesionalac. Igrao sam nekoliko utakmica protiv Čelika i nadam se da će tradicija ostati na mojoj strani, jer sam iz tih duela izlazio neporažen", rekao je Aldin Džidić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč Slobode i Čelika igra se sutra na Tušnju s početkom u 17:30.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti