Musemićevim mukama nema kraja

Sarajevo na pauzu poslije Zvijezde 09

Musemićevim mukama nema kraja

S. Mlaćo

Sarajevo je danas poraženo od Željezničara, te su bordo momci prepustili lidersku poziciju timu sa Grbavice.

Bordo tim je prvi poveo, no Željo se probudio i slavio 3:1, te Husref Musemić nikako nije mogao biti zadovoljan.

Ipak, u bordo taboru nemaju puno vremena za tugu, te se sada okreću duelu sa Zvijezdom 09 u Ugljeviku.

Svakako da će problem za Musemića biti neigranje čak četvorice nogometaša. Besim Šerbečić je večeras zaradio crveni karton, dok su po treći žuti dobili Bojan Letić, Benjamin Tatar i Dušan Hodžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Večerašnji meč zbog povrede ranije je morao napustiti Anel Hebibović i veoma je upitno da li će on konkurisati za meč narednog vikenda.

Musemić će morati tako posegnuti za zamjenama, ali je jasno da Sarajevo ne očekuje nimalo lagan posao.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rekorderi
Na zimskoj pauzi se ide na pripreme u Vijetnam već je dogovoreno nekoliko jakih utakmica sa ekipama nekoliko studentskih domova i sindikata ribarske industrije. Nema više trte mrte. Vrijeme je da se u klubu počne ozbiljno raditi! Iz pouzdanih izvora je došla i potvrda igrača da će ići samo su zamolili da budu plate za maj, ako nije problem. I stanarine takođe. Da se ne ponavljam situacija sa ljetnih priprema.
8 3
Plavi orkestar
Bit ce to sve ok ako Salem murije ne zaglavi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi