Musić, Kovač i Fejzić prva pojačanja Maestrala

U Jajcu ne odmaraju

Musić, Kovač i Fejzić prva pojačanja Maestrala

Omar Musić, Mirza Kovač i Nevres Fejzić prva su pojačanja Maestrala za narednu sezonu u Prvoj ligi Federacije BiH.

Musić i Kovač su u protekloj sezoni nosili dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja i sa timom iz Jajca potpisali su jednogodišnji ugovor, dok je Fejzić koji je stigao iz premijerligaša Travnika dogovorio dvogodišnju saradnju. 

Nakon odrađenog posla posebno je bio zadovoljan trener Nermin Bašić, koji je najviše insistirao na dolasku pomenutih igrača, a u izjavi za SportSport.ba istakao je da su tokom pregovora bili korektni i da je vrlo brzo došlo do dogovora.

"Radi se o mladim i karakternim igračima koji su se u svojim prethodnim klubovima pokazali u odličnom svjetlu. Musić i Kovač su obilježili sezonu proteklu i spadaju među pet najtalentovanijih igrača u Prvoj ligi, dok je golman Fejzić premijerligaški kalibar i njegovim dolaskom dobili smo odličnog čuvara mreže. Zahvaljujući korektnosti od strane njih vrlo brzo smo dogovorili saradnju i nadam se da će opravdati moje povjerenje", kazao je Bašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.