Muškarac branio na golu ženske reprezentacije Irana?!

Jordan se žalio

Muškarac branio na golu ženske reprezentacije Irana?!

E. Škorić

U okviru kvalifikacija za Kup Azije 25. septembra meč su odigrale ženske nogometne reprezentacije Jordana i Irana.

Ova utakmica ostala je tema jer se ispotavilo da je za Iranke branio - muškarac! Uostalom, na fotografijama sami zaključite da li je to baš tako.

Iz Jordanskog nogometnog saveza poslali su službeni zahtjev Azijskom nogometnom savezu da provede transparentnu i neovisnu istragu kako bi se utvrdilo da li je na golu ženske iranske reprezentacije bio muškarac.

"S obzirom na dokaze koje je prezentirao Jordanski nogometni savez i važnost natjecanja, pozivamo AFC (Azijski nogometni savez) da provede transparentnu i jasnu istragu uz pomoć neovisnih medicinskih stručnjaka i da istraži je li dotični igrač mogao nastupati, a isto vrijedi i za druge igrače, s obzirom na činjenicu da iranska nogometna reprezentacija ima povijest seksualnih i doping skandala", saopštili su iz Jordana.

Nakon 90 minuta spomenute utakmice bilo je 0:09, ali u penal seriji slavio je Iran sa 4:2. Golman je poput ostalih nosio hidžab, ali čini se da je ipak u pitanju bio muškarac...

Top Komentari

jassony
Nista ne treba iznenaditi od sija, oni nisu ummet Muhammeda sallallahu alejhi ve sellem
6 1
ghast0
Pa evo vam logike, djevojke su zagrljene a on(a) nije u dodiru ni sa jednom tu. Ko poznaje bolje islam i zna kako i koliko oni to postuju sve vam je jasno. Musko ko kuca
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti