Muslimović MVP 30. kola grčkog prvenstva

Vrijedno priznanje

Muslimović MVP 30. kola grčkog prvenstva

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i napadač PAOK-a Zlatan Muslimović jučer je dobio nagradu za najboljeg igrača 30. kola grčkog fudbalskog prvenstva.

U izboru grčke Super lige i profesionalnih fudbalera bosanskohercegovački napadač izabran je za MVP-a 30. kola grčkog fudbalskog prvenstva u kojem je njegov PAOK sa 4:1 uz pogodak Muslimovića svladao Ergotelis.

Nakon što je primio pehar Muslimović se osvrnuo na predstojeće doigravanje za Ligu prvaka.

"Naše je da pričamo na terenu. Sada mi je u mislima samo doigravanje. Znam koliko nama igračima, ali i  našim navijačima znači eventualni prolazak u Ligu prvaka. Međutim, iznad svega moramo biti jaki i dokazati se na terenu, a uz podršku navijača mislim da možemo obezbjediti plasman u najelitnije evropsko takmičenje", rekao je Muslimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.