Muslimović opet pogodio, Vlada ni na klupi

Muslimović opet pogodio, Vlada ni na klupi

Edmir Škorić

Grčki PAOK danas je savladao holandski Willem rezultatom 0:2. Vodstvo gostima donio je bh. reprezentativac Zlatan Muslimović, a tačku na "i" postavio je Anastasakos u zadnjoj minuti susreta.

Ekipa grčkog PAOKA priprema se u Holandiji, a danas su odigrali i drugi pripremni meč. Nakon što su u prvoj utakmici prije tri dana poraženi od FC Chivasa rezultatom 1:0, danas su Grci bili bolji od Willema.

Već nakon pola sata igre mreža domaćih se zatresla, a zatresao ju je ponovo naš reprezentativni napadač Zlatan Muslimović. Bh. reprezentativac sa nekih pet metara glavom je pogodio gol Holanđana. Sve do 90. minute mreže su mirovale, a onda je Anastasakos postavio konačnih 0:2. Grci sljedeću utakmicu igraju sa prvoligašem Sparta Rotterdamom za 3 dana.



Svoju prvu prvenstvenu utakmicu danas je odigrao i Red Bull Salzburg koji je sa 2:1 na kraju slavio protiv bečke Austrije. Naš reprezentativac Admir Vladavić nije bio ni na klupi za rezervne igrače.

Prijateljski meč:

Willem II - PAOK 0:2 /Muslimović 30' Anastasakos 90'/

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.