Muslimović ostao bez trenera

Santos napustio PAOK

Muslimović ostao bez trenera

A. Beganović

Portugalski stručnjak Fernando Santos, iako je ostvario veliki uspjeh, odlučio je napustiti PAOK čije boje sa dosta uspjeha brani i naš reprezentativac Zlatan Muslimović.

Santos je PAOK vodio tri godine, a čelni ljudi slounskog kluba bili su mu spremni ponuditi novi trogodišnji ugovor, no Santos je odlučio otići, kako sam kaže, još prije dva mjeseca.

"Došao sam do zaključka da ni za mene, a ni za klub nastavak sradnje ne bi bio dobro rješenje. Želim se izviniti svima onima koji su me željeli i dalje zadržati u klubu, no minule tri sezone bile su jako isrcpljujuće za mene. Shvatio sam da ne bih mogao više nastaviti posao u ovome klubu sa 100% kapaciteta", rekao je za grčke medije sada već bivši trener PAOK-a.

Kao Santosov nasljednik na klupši PAOK-a u grčkim medijima spominje se njegov sunarodnjak Jorge Costa, bivši igrač Porta i trener Brage.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.