Muslimović: PAOK je više od religije

Uoči duela sa Dinamom

Muslimović: PAOK je više od religije

A. Beganović

U okviru 2. kola Evropske lige zagrebački Dinamo gostovat će u Solunu kod PAOK-a, a nakon povrede u dresu grčkog kluba mogao bi zaigrati i naš reprezentativac Zlatan Muslimović, koji tvrdi da je PAOK za njegove navijače više od religije.

"Dugo smo čekali grupu Evropske lige. Sada želimo sve i želimo to odmah. Vjerujte, nama je Evropska liga važnija od prvenstva Grčke. Svi kažu da je Zenica domaćinski travnjak kad igra reprezentacija BiH. Slažem se, no ovaj naš je čudo. PAOK je ovdje više od religije. To trebate doživjeti, to se riječima ne da opisati", rekao je Muslimović za Jutarnji list i dodao:

"Počeo sam trenirati i sigurno ću u četvrtak igrati. Ne znam da li od početka ili kasnije uđem u igru, ali Dinamo sigurno neću propustiti. Baš kao niti gradski derbi s Arisom u nedjelju."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.