Muslimović se oporavio od povrede

U kombinaciji za tim protiv Olympiakosa

Muslimović se oporavio od povrede

Reprezentativni napadač Bosne i Hercegovine, Zlatan Muslimović u potpunosti se oporavio od povrede stomaka, zbog koje je izbivao sa terena nešto više od mjesec dana.

Muslimović je imao problema sa stomakom, nakon čega je morao na operaciju koja je otklonila bol. Odradio je dva treninga bez problema, a danas će putovati u Volos gdje će PAOK gostovati Olympiakosu u okvoru 18. kola grčke Super lige.

Solunski tim se nalazi na četvrtoj poziciji sa 27 bodova, dok je Olympiakos koji je osnovan tek 2004. godine, na osmom mjestu sa pet bodova manje od PAOKA.

Ioakim Havos je odredio 20 igrača koji će putovati u Volos, a to su: Chalkias, Kresić, Giakoumis, Athanasiadis, Koutsianikoulis, Malezas, Balafas, Sakellariou, Salpingidis, Tsoukalas, Cirillo, Contreras, Cristiano, Garcia, Ivić, Lino, Muslimović, Savini, Sznaucner, Vieirinha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.