Trener Bratstva nakon meča

Muslimović: Sloga je pokazala zašto želi u Premijer ligu

E. Čaušević

Fudbaleri Bratstva poraženi su danas na gostovanju protiv Sloge sa 2:0 u meču 5. kola Prve lige FBiH.

Sloga je danas pred svojim navijačima slavila sa sigurnih 2:0, a oba gola za klub iz Simin Hana postigao je Joco Stokić. Nakon utakmice trener gostiju Nusret Muslimović izjavio je za SportSport.ba da je Sloga danas pokazala da nije slučajno jedan od favorita za Premijer ligu BiH.

"Želim da se zahvalim domaćinu na fer i korektnoj utakmici. Dobro smo otvorili meč, ali rano smo primili gol nakon čega se nismo uspjeli vratiti rezultatski u utakmicu. Ekipa Sloge nije džaba pretendent za Premijer ligu. Znali su iskoristiti naše greške i brzo su dali drugi gol. U drugom dijelu smo pokušali dati gol, ali nismo uspjeli. Mislim da je danas bila prava utakmica i pokazatelj da i Bratstvo igra atraktivno i dobro", rekao je Muslimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi