Muslin: Euforiji nema mjesta, daleko je Rusija

Selektor Srbije nakon pobjede u Tbilsiju

Muslin: Euforiji nema mjesta, daleko je Rusija

D. Vejo

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin uprkos trijumfu u Tbilsiju, istakao je da su njegovi izabranici imali mnogo sreće večeras.

Iskusni stručnjak ponajviše se osvrnuo na prvo poluvrijeme, gdje je njegov tim nakon kardilane greške zadnje linije primio gol.

"Od kada sam sjeo na klupu Srbije, nikada nisam imao gore prvo poluvrijeme nego što je to bilo večeras. Loše smo ušli u utakmicu, a oni su tako dobijali na samopouzdanju. Da su tada dali drugi gol, ko zna kako bi se meč završio. Nisam pogriješio kada sam rekao da je Gruzija dobra reprezentacija. Imali smo sreće", izjavio je selektor Srbije, Slavoljub Muslin.

Kormilar Orlova opominje da nema mjesta euforiji i strastima, jer ima još da se igra. Najteže kako kaže, tek slijedi.

"Daleko smo od Rusije, ništa nije gotovo. Nema potrebe da se veselimo prije vremena. Čeka nas trnovit put do Mundijala", dodaje on.

Naredna dva meča Srbija igra sa Velsom i Moldavijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi