Muslin objavio spisak reprezentativaca na koje računa

Novi selektor izabrao

Muslin objavio spisak reprezentativaca na koje računa

D. Vejo

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrat će tri prijateljska susreta protiv Izraela, Kipra i Rusije. Igrački kadar za te mečeve objelodanio je danas novi selektor Orlova, Slavoljub Muslin.

Na spisku su sljedeća imena.

Za poziciju čuvara mreže Muslin je odabrao Rajkovića, Kahrimana, Stojkovića i Jovanovića.

Zadnju liniju činit će, Kolarov, Ivanović, Spajić, Nastasić, Rajković, Rodić, Rukavina, Mladenović, Maksimović i Milunović.

Sredinu terena pokrivat će Zdjelar, Grujić, Gudelj, Fejsa, Matić, Milivojević, Tadić, Ljajić, Milinković-Savić i Maksimović a u napadu će biti Marković, Mitrović, Tošić, Živković, Kostić, Mihajlović, Pavlović i Stojiljković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi