Mustafa Özil: Tužiti ćemo Real Madrid

Mesutov otac ljut na Kraljeve

Mustafa Özil: Tužiti ćemo Real Madrid

Nakon što je posljednjeg dana prijelaznog roka, u "sudijskoj nadoknadi", njemački reprezentativac Mesut Özil iz Real Madrida za 50 miliona eura prešao u redove Arsenala, iz Španije su krenule priče da je nječki veznjak prodan zbog njegovogneprofesionalnog ponašanja i potpune zaluđenosti za Venezuelankom Aidom Yespice. 

Navodno ju je svako malo posjećivao u Parizu i Milanu, pa čak i na dan utakmica.

Mustafa Özil, fudbalerov utac, smatra da iza cijele priče stoji predsjednik Reala Florentino Perez.

''Samo zato ako čovjek zarađuje milione ne znači i da je častan. Perez nema ni trunke časti!'', rekao je za Bild otac njemačkog reprezentativca, te dodao:

'Mesut je ispao žrtveno janje, a ja pohlepni otac koji je želio puno novaca. Tužit ćemo Real Madrid zbog ove prljave kampanje''.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.