Mustedanagić je novi fudbaler Borca!
Mustedanagić u društvu agenta Bulića i generalnog direktora Borca

Potpisan ugovor

Mustedanagić je novi fudbaler Borca! · Zvanično

Adnan Beganović

Bivši vezni fudbaler Sarajeva, Zinedin Mustedanagić, je novi fudbaler Borca iz Banjaluke. 

Aktuelni prvak naše zemlje, Borac iz Banjaluke, će u narednu sezonu ući jači i za ofanzivnog veznog fudbalera Zinedina Mustedanagića.

Naime, Mustedanagić je nakon nekoliko dana pregovora danas doputovao u Banjaluku gdje je uspješno prošao liječničke preglede nakon čega je stavio potpis na ugovor sa prvakom Bosne i Hercegovine.

Mustedanagić i Borac su potpisali ugovor na godinu plus godinu, a nekadašnji fudbaler Sarajeva će se ubrzo priključiti svojim novim saigračima na pripremama u Sloveniji.

Mustedanagić je u protekle dvije sezone nastupao za Vukovar (drugi rang hrvatskog fudbala) i pružao je sjajne partije koje su ga zapravo vratile na fudbalsku mapu.

U dvije sezone, iako vezni fudbaler, Mustedanagić je za Vukovar postigao 23 pogotka i dodao je osam asistencije, pa ne čudi što je na svom stolu imao ponuda. Između ostalog  i od Borca koju je prihvatio.

Ovaj vezni fudbaler je osim za Vukovar i Sarajevo nastupao i za Vllazniju, te Spartu i Duklu iz Praga, a za omladinske selekcije naše zemlje je odigrao 58 utakmica.

Vranješ i Carolina potpisali ugovore

Prije polaska na pripreme u Sloveniju ugovore sa Borcem su potpisali iskusni Stojan Vranješ, te Jurich Carolina.

Vranješ je zapravo produžio vjernost klubu s obzirom da je i u prošloj sezoni branio boje bh. prvaka, dok je Carolina stigao iz poljskog Miedz Legnica.

Zinedin Mustedanagić u društvu agenta Stefana Bulića "pozira" nakon potpisivanja ugovora


Dodajmo i da je prema neslužbenim informacijama saradnju sa Borcem dogovorio i nizozemski stoper Bart Meijers.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je u protekle četiri godine branio boje rumunskog Petrolula i očekuje se da klub iz Banjaluke ozvaniči njegov transfer.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Frane
Blagaića s ovim likom zamijenili. Bahahah
2 1
Menadzer mu je sila ?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi