Mustedanagić: Napast ćemo BiH

Uoči duela u Tirani

Mustedanagić: Napast ćemo BiH

Adnan Beganović

Nakon što je Josip Kuže doživio moždani udar, njegov asistent Džemal Mustedanagić dobio je ulogu selektora u duelu sa našim nacionalnim timom, a ovaj nekadašnji igrač Dinama ističe da će Albanija napasti BiH.

"Nemamo šta kalkulisati i braniti se. Moramo pokušati postići pogodak, u protivnom teško ćemo ostvaritit pozitivan rezultat", rekao je Mustedanmagić za San i dodao:

"Ogroman je ulog u ovom susretu. Pobjeda  bi za nas bila fenomenalna jer bi došli u odličnu situaciju pred nastavak kvalifikacija."

Mustedanagić i njegovi saradnici analizirali su igru našeg nacionalnog tima i svi se slažu da su Zmajevi najopasniji u napadu.

"Vidi se da je napad najjači dio bh. reprezentacije. Kada u ekipi imaš Džeku, Ibiševića, Pjanića, onda imaš dosta opcija u igri prema naprijed. Ako uspijemo neutralisati bh. napadače, blizu smo dobrom rezultatu", zaključio je Mustedanagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije