Mustedanagić objavom na Instagramu potvrdio medijske napise

Mladi reprezentativac BiH pred potpisom

Mustedanagić objavom na Instagramu potvrdio medijske napise

A. Čaušević

Zinedin Mustedanagića uskoro čekaju izazovi van Češke, potvrdio je to i talentovani veznjak objavom na društvenoj mreži Instagram. 

Mustedanagić ugovor sa praškom Spartom ima do kraja sezone, ali na proljeće neće igrati u tom klubu već ga čeka nova posudba.

Prvio dio sezone je igrao u Češkim Budojevicama, dok će ostatak sezone proveti u BiH, tačnije u ekipi Sarajeva.

SportSport.ba je već ranije pisao da je Mustedangaić postigao dogovor s Bordo klubom te da je preostalo da obavi ljekarski pregled.

Pisanje našeg portal ovaj 21-godišnjak je indirektno potvrdio i objavom priče na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Mustedanagić je objavio krakti video s pogledom na Sarajevo iz jednog od sarajevskih restorana uz oznaku da se nalazi u bh. prijestolnici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već sada je jasno da je njegov potpis ugovora sa Sarajevom i nastavak saradnje sa Vinkom Marinovićem samo pitanje dana...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Dobro nam došao !
11 1
United_HZ
Biće to dobro pojačanje, sretno momče
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije