Mustedanagić: Podržite selektora

Sviđa mu se napadački stil igre našeg tima

Mustedanagić: Podržite selektora

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u petak je remizirala s Albanijom koju je s klupe predvodio nekadašnji igrač zagrebačkog Dinama Džemal Mustedanagić.

Privremeni selektor albanskog nacionalnog tima Džemal Mustedanagić zadovoljan je s bodom, ali se potajno nadao i pobjedi.

"Prije utakmice priželjkivao sam bod. Potajno sam se nadao i pobjedi. Istina, mogli smo dobiti, ali i izgubiti", rekao je Mustedanagić za San i dodao:

"Iskreno, meni se dopada napadački stil igre koji preferira Sušić. Čuo sam da je bilo kritika na račun Sušića. Meni je iskreno žao, jer sam Sušića uvijek cijenio. Bio je veliki igrač i veliki gospodin. Ne može se preko noći ništa napraviti, treba mu vremena i ako mogu poručiti nešto, to je da podržite selektora jer ima dobre igrače i realne šanse za uspjeh."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.