Mutavdžić: Vjerujemo u sebe, nadam se da prekidamo loš niz

Vlasenica dočekuje Sutjesku

Mutavdžić: Vjerujemo u sebe, nadam se da prekidamo loš niz

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice će u okviru Lige za opstanak Prve lige Republike Srpske, svoja koplja u narednom meču ukrstiti sa Sutjeskom iz Foče..

Nakon poraza od ekipe Slobode u Mrkonjić Gradu, gdje su igrači Vlasenice pružili dobar otpor, oni se okreću narednom meču.

"Očekujemo jednu kvalitetnu utakmicu protiv narednog protivnika ekipe Sutjeske. Igramo na svom terenu i pred svojom publikom. U ekipi vlada bolja atmosfera. Nakon utakmice sa Slobodom, dobili smo dosta samopouzdanja. Idemo na pobjedu protiv našeg narednog protivnika iz Foča. Svjesni smo da neče biti ni malo lako ali vjerujemo u sebe i želimo okončati ovu nezapamćeno lošu seriju rezultata", kazao je za SportSport.ba napadač Vlasenice, Nebojša Mutavdžić.

Utakmica između Vlasenice i Sutjeske igra se u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti