Mutu: BiH nije jaka kako neki misle

Rumunski napadač očekuje dvije pobjede

Mutu: BiH nije jaka kako neki misle

Napadač fudbalske reprezentacije Rumunije Adrian Mutu po prvi put se oglasio u medijima od kako se vratio u nacionalni tim svoje zemlje.

Napadač Fiorentine priznao je svoje greške, ali je demantovao navode da je prodao utakmicu protiv Srbije u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

"Neka svako vjeruje u ono šta želi. Pravio sam greške u karijeri i životu, koje sam kasnije skupo platio. Međutim, neke stvari koje mi se spočitavaju jednostavno nisu tačne. Sada sam ponovo i reprezentaciji i svakako želim nadoknaditi izgubljeno", kaže Mutu za rumunske medije.

Mutu se potom osvrnuo i na predstojeću utakmicu sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, koju ovaj igrač poprilično potcijenjuje.

"Imamo samo dva boda, zar ne? Moramo pobijediti u obje utakmice, jer su ovo za nas veoma važni susreti, možda i najvažniji u kvalifikacijama. Iskreno, Bosna i Hercegovina nije tako jaka kako neki misle. Francuska je najjača u našoj grupi, a odmah iza njih smo mi", rekao je Mutu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.