Mutu danas dobiva poziv

Napadač Fiorentine igra u Zenici

Mutu danas dobiva poziv

Fudbalski savez Rumunije danas je poslao službeni poziv na adresu Fiorentine u kojem se poziva Adiran Mutu za susrete rumunske reprezentacije u kvalifikacijama za EP.

"To je istina, Adriana su zvali predstavnici Fudbalskog saveza Rumunije, ali i selektor. Fiorentina će dobiti službeni dopis danas u kojem se Mutu poziva za susrete sa Bosnom i Hercegovinom i Luksemburgom", potvrdio je izvor blizak napadaču za rumunski portal Sport.ro.

"Koliko ja znam, Mutu će dobiti poziv. On nam može mnogo pomoći, ali samo u slučaju da je u potpunosti koncentrisan. Napravio je greške u prošlosti i više mu nećemo davati prilike. Ako i ovu propusti, više nikad neće biti pozvan u reprezentaciju", rekao je predsjednik Fudbalskog saveza Rumunije Mircea Sandu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.