Mutu možda zamijeni Cassana u Milanu?

Mutu možda zamijeni Cassana u Milanu?

Edmir Škorić

Milan je u potrazi za napadačem koji će zamijeniti bolesnog Antonija Cassana. Kandidata ima, a jedan od njih je, navodno, i Rumun Adrian Mutu.

Bivši Fiorentinin igrač trenutno nosi dres Cesene, no možda bi u budućnosti mogao zaigrati na San Siru. Ništa protiv nema njegov agent Giovanni Beccali,

"Dobar sam prijatelj sa Milanovim direktorima Ariedom Braidom i Adrianom Gallianijem. Možemo govoriti o transferu, ali treba imati na umu da bi Cesenin predsjednik Igor Campedelli želio nekakvu naknadu za Mutua", rekao je Beccali za Il Sussidiario, uz dodatak:

"Stvarno nemam pojma što bi se moglo dogoditi. To ćemo ubrzo vidjeti".

Mutu je bez odštete prošlog ljeta stigao u Cesenu s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.