Mutu: Osjećam pritisak

Napadač Fiorentine izvinio se saigračima

Mutu: Osjećam pritisak

Adnan Beganović

Povratnik u redove rumunskog nacionalnog tima, napadač Foiorentine Adrian Mutu, obratio se tamošnjim novinarima, kojima je rekao da se izvinio svojim saigračima za ponašenje u Beogradu, zbog čega je bio i odstranjen iz reprezentacije.

"Osjećam pritisak, ali to je normalno. Cijelo vrijeme je pritisak na meni jer svako očekuje nešto posebno od mene. Nadam se da ćemo obradovati naše navijače u narednim susretima", rekao je Mutu i dodao:

"Razgovarao sam sa selektorom. Imali smo konstruktivnu raspravu, više o tome šta ćemo u budućnosti učiniti, nego o tome sta se događalo u prošlosti. Izvinio sam se svima za dešavanja u Beogradu jer smatram da je to sasvim normalno. Nakon razgovora sa trenerom shvatio sam da sam biop u krivu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.