Mutu u središtu skandala

Rumunjski napadač nokautirao Libijca

Mutu u središtu skandala

Adnan Beganović

Napadač Fiorentine i rumunjske reprezentacije, Adrian Mutu, ponovo je izazvao skandal. Naime, talijanski mediji navode da se Mutu na jednoj zabavi sukobio sa neimenovanim 43-godišnjim Libijcem.

Talijanski dnevni list Il Firence piše da je rumunjski napadač prošlog petka u hotelu Four Season bio gost jedne zabave na kojoj se okupila "krema" grada te da se na zabavi sukobio sa 43-godišnjim Libijcem.

Navodno je prvo došlo do verbalne svađe, a onda je Mutu udario Libijca šakom u glavu, nakon čega je pozvana i hitna pomoć te je nesretnik prevezen u bolnicu.

Prema navodima talijanskih medija policijska istraga je u toku, a navodno postoje i svjedoci koji su vidjeli cijeli incident. Mutu i njegov klub nisu komentirali navodni incident, a gotovo je sigurno da rumunjskog napadača očekuje sudska tužba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti