Mutu zaveo playboyevu zečicu

Bianca Dragusanu tvrdi da su to samo laži

Mutu zaveo playboyevu zečicu

M. Skaka

Kontraverzni rumunski fudbaler Adrian Mutu ponovo je stigao na naslovnice svjetskih medija, i ponovo ne zbog svojih uspjeha na travnatim terenima. Ovaj put, Mutu je u centru pažnje zbog navodne afere sa rumunskom playboyevom zečicom, Biancom Dragusanu.

Iako je Bianca porekla kompletnu priču, upućeni tabloidi navode da je par u prošloj godini viđen u Firenci, kada se “skandal” i desio.

“Tog čovjeka nikada nisam vidjela.”, odgovara Bianca na pitanja o njenoj vezi za Mutuom. “Nemam namjeru da se pravdam, niti da vam dokazujem da to nije istina. Nisam nikada ni razgovarala sa njime, čak ni putem SMS-a.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.