Muzafer Ivković novi član NK TOŠK

Vezista stigao u Tešanj nakon sjajne sezone u Iskri

Muzafer Ivković novi član NK TOŠK

S. Mlaćo

Sada već bivši vezista NK Iskra Muzafer Ivković (20) karijeru će nastaviti u federalnom prvoligšau TOŠK-u iz Tešnja. Naime, Ivković je danas potpisao ugovor sa ovim klubom, te će biti novo pojačanje tima koji ima velike ambicije u novoj sezoni Prve lige FBiH.

Ivković iza sebe ima sjajnu sezonu u redovima Bugojanaca. Iako nastupa u veznom redu sa pet pogodaka bio je prvi strijelac tima, te pružao sjajne partije. U Tešnju nisu krili zadovoljstvo što su angažovali jednog od najboljih mladih igrača Prve lige FBiH pred kojima je svjetla budućnost.

"Imao sam par ponuda, ali TOŠK je bio najkonkretniji. Odlučio sam da dođem u Tešanj, TOŠK je zdrava sredina i dobar klub te sam zadovoljan odlukom koju sam napravio. Došao sam prije svega da pomognem klubu u ostvarivanju ciljeva, a i zbog svog napretka u budućnosti", kazao je Ivković nakon potpisa za SportSport.ba.

TOŠK je do sada angažovao Nukića, Dizdarevića i Rastoku, a u narednim danima očekuju se nova pojačanja u redovima ambicioznog prvoligaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi