Muzgonja: Sloboda je favorit, ali nemamo šta izgubiti

Podgrmeč gostuje Slobodi

Muzgonja: Sloboda je favorit, ali nemamo šta izgubiti

Fudbaleri Podgrmeča iz Sanskog Mosta u prošlom kolu uspjeli su savladati Mladost sa minimalnih 1:0 i tako nanizati treću uzastopnu  pobjedu koja ih je dovela na stabilnu desetu poziciju u Prvoj ligi FBiH.

Ovog vikenda na rasporedu je 24. kolo, a pred izabranicima Benjamina Ključanina sada je nešto teži zadatak, odnosno gostovanje na Tušnju  kod drugoplasirane Slobode.

"Znamo da je Sloboda favorit, i da mora do kraja dobiti sve utakmice, ali mi ipak ne idemo u Tuzlu na izlet. Otputovat ćemo kompletni,  rasterećeni i sigurno nemamo šta izgubiti". 

"Prioritet nam je da dobijemo sve domaće utakmice i uzmemo koji bod u gostima, tako da ćemo  dati sve od sebe protiv Slobode. Nećemo se predati tek tako, jer u fudbalu je sve moguće", kazao je za SportSport.ba igrač Podgrmeča Boris  Muzgonja.

Podsjetimo, susret između Slobode i Podgrmeča na rasporedu je u subotu s početkom u 16:30 sati, a pravdu će dijeliti Mateo Musa iz  Mostara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.