Muzurović: Svako ko ispravno vodi Sarajevo ima moju podršku

Legenda kluba sa Koševa o novim ulaganjima

Muzurović: Svako ko ispravno vodi Sarajevo ima moju podršku

Fuad Muzurović Sarajevu je mnogo dao i kao igrač i kao trener. Čovjek koji je godinama uz stadion Koševo podržava svakoga ko ima zdrave namjere i koji će donijeti dobro njegovom klubu.

„Moj klub mora biti kako treba, a ako će takav biti pod palicom gospodina Tana, onda ga iskreno podržavam. Svako ko moje Sarajevo vodi na pravi način ima moju podršku. Klubu želim samo najbolje, moja velika želja je da je Sarajevo uvijek na vrhu,“ osvrnuo se Muzurović, te dodao:

„Tan vjerovatno zna u šta se upustio. Ne vjerujem da bi ulazio u ovakav posao da nije dobro izvagao i ispitao kompletnu situaciju. Drago mi je što će fudbalska akademija biti osnov svega.“

Muzurović smatra da primjer FK Sarajevo može biti dobar primjer i ostalim klubovima iz Premijer lige.

„Daj bože da je ovo dobar početak. Ako jeste volio bih da i ostali klubovi urade isto pa da imamo kvalitetnu ligu. Bez prave Premijer lige je i Safetu (Sušiću) teško. Finansijska situacija u klubovima danas je bolja nego u vremenu kada sam ja bio selektor, ali i danas imate klubove koji nemaju kompletne garniture dresova. Tereni na kojima djeca treniraju moraju biti ravni, a takve ne možete imati ako nemate novac,“ Muzurovićev je komentar.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.