M'Vila blizu dogovora sa Arsenalom

Uskoro u Londonu

M'Vila blizu dogovora sa Arsenalom

Midhat Šljivak

Londonski Arsenal objavio je danas da su blizu dogovora sa ekipom Rennesa oko prelaska veznog igrača tog tima Yanna M'Vilae na Emirates.

Menadžer "topdžija" Arsene Wenger vidi 21-godišnjeg fudbalera kao idealnog igrača za svoj tim, te smatra kako bi se M'Vila odlično uklopio u igru Arsenala.

Arsenal će za usluge M'Ville izdvojiti 22 miliona eura, a za usluge ovog sjajnog veznjaka bili su zaintresovani i Bayern i Milan, no Arsenal je po svemu sudeći dobio bitku za francuskog reprezentativca.

Mladi fudbaler je već skupio i 18 nastupa u dresu francuske reprezentacije, a za "trikolore" će nastupati i na Evropskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj ovog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.