M'Vila ne ide u Italiju, ostaje u Rennesu

M'Vila ne ide u Italiju, ostaje u Rennesu

Agent Yanna M'Vile rekao je da njegov klijent neće preseliti u Italiju, te da će ostati u Rennesu, jer je tu trenutno sretan.

Mladi francuski veznjak povezivan je sa Interom u posljednjih nekoliko dana, ali M'Vilin agent kaže kako ta nagađanja nemaju osnovu.

"To uopće nije istina. Ne znam odakle su proizišle te glasine. Sretan je u Rennesu, čelnici kluba ga ne žele izgubiti. Neće ići u Italiju, niti u Inter, niti u bilo koji drugi klub", rekao je Tim Hager.

"Znate li predsjednika (Patrick Le Lay)? On je veoma bogat i ne mora prodavati igrače. Inter me nije kontaktirao, niti bilo ko drugi, tako da mogu reći da će M'vila definitivno ostati u Rennesu", dodao je agent 21-godišnjeg veznjaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.