M'Villa bi rado igrao pod Wengerom

Francuski napadač bi volio otići u Arsenal

M'Villa bi rado igrao pod Wengerom

M. Skaka

Yann M'Villa potvrdio je u intervjuu za Canal+ da bi se rado priključio Arsenalu.

Veznjak Rennesa odavno se povezuje sa Topnicima, a činjenica da klub sa Emiratesa vodi njegov sunarodnjak mogla bi u razmišljanjima M'Ville ovom klubu dati prednost u odnosu na druge klubove.

Francuska zvijezda čija se vrijednost procjenjuje na 22 miliona funti kaže za Canal+:

"Inter, Arsenal, Real... Odlično bih se snašao bilo gdje. To su sve veliki klubovi, a ako me neki od njihov menadžera pozove, pogotovo ako je neki Francuz, to je velika stvar. Za mene je veoma važno imati dovoljnu minutažu u ekipi Francuske."

M'Villa ima još tri godine ugovora sa Rennesom, ali je trener ovog kluba Frederic Antonetti već priznao da bi ovaj igrač na kraju sezone mogao napustiti klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.